× MOSAIC terrazzo
Winkelwagen
Stock - Online winkel Foto galerij
Collecties Terrazzo Marble 2, 3, 5 Marble 10 Mineral furnishing Terrazzo Pattern Marble Wild Marble Large Cristal
Plaatsing en behandeling terrazzo Producten van afwerking Technische fiche Online betaling Contact - Showrooms
Cementtegels Zellige Granito
MOSAIC Factory

MOSAICfactory

Onze Terrazzo platen worden individueel gegoten volgens de richtlijnen van de klant wat betreft afmetingen, vorm en kleur. We kopen niet externe industriële Terrazzo blokken aan die dan op maat worden gesneden.

Dit geeft u de volledige flexibiliteit om de achtergrondkleur te kiezen en te combineren met ons ruime aanbod marmer- of glasaggregaten en om de meeste vormen en ontwerpen te bekomen.

Platen worden op een beschermde pallet enkel op de stoep afgeleverd. De ontmanteling van de pallet, het behandelen van de stukken en overdracht naar de bouwplaats of bovenste verdiepingen bieden we niet aan.

Werkbladen, toonbanken, barbladen, meubels of gootstenen in massief Terrazzo ... MOSAIC factory al uw op maat gemaakte projecten vervaardigd door de MOSAIC fabriek. Onze industriële faciliteiten in Tanger (Marokko) beschikken over de nodige technologie en machines om mallen aan te maken, te gieten, te polijsten en om Terrazzo te verwerken in elk 2D-oppervlak of 3D-ontwerp op maat. Ons ervaren team zal u helpen en begeleiden bij de technische aspecten van uw project - stabiliteit, weerstand, bevestigingen op een structuur of poten, montage van panelen ... Terrazzo meubels, werkbladen, tafels, werkbladen of elk ander op maat gemaakt architectonisch element en dat in al onze Terrazzo en Granito kleuren en texturen.